söndag 7 september 2014

Styrelsemöte 140907!

Habari!

Här kommer styrelseprotokollet från 140907. Lite kortfattat flyter allt på "the Kenya way" dvs väldigt bra på vissa sätt och lite hackigt när det gäller kontakten med rättsväsendet. Tomten är stängslad och vi blir fler och fler medlemmar, kul. När det gäller det rättsliga så håller Salaash på att byta advokat på grund av lite strul med olika dokument där vi fått fel namn på ett dokument. Det verkar inte som att det är någon dramatik med det utan mer att vi behöver hitta ett sätt att rätta till det och det kan advokaten hjälpa oss med. Två nya familjer har varit på tomten och är väldigt intresserade av gå med i projektet.

Styrelsen genom Niclas.


Donkey Memorial
Styrelsemöte 140907.
Närvarande Kalle Thews, Niclas Kullgard, Jesper Stoltze, Dawn Davidsson

  1. Mötet öppnas.
  2. Kort info. Kalle har pratat med Salaash några gånger och vi får byta advokat på grund av att det inte har fungerat. En anledning är att det inte är samma namn på trusten i två olika viktiga dokument. Vi avvaktar läget.
  3. Nya medlemmar är familjen Rentzog 
  4. Vi lägger ut till alla medlemmar på bloggen. 
  5. Vi skickar ut mail till BFA (Niclas) och AC (Kalle). Vi uppdaterar mailet och skickar ut igen för att hitta nya medlemmar. 
  6. Ett förslag som kommer från Kalle och Linda är att stötta Salaash med medel möjligtvis till skolan. Vi ska fundera på saken. 
  7. Ekonomin är att vi har ungefär 11000:-. Pengar har gått till stängsel, advokaten och papper. Stängslingen är klar och är för alla 5 hektar. 
  8. Vi behöver börja diskutera hur vi ska bygga.   
  9. Ett förslag är att skriva ett infoblad till nya familjer. Pusha för att nya familjer åker med Salaash under en dagstur i Nairobi.
  10. Nästa möte blir söndagen 141019, 20:00.