fredag 6 november 2015

Styrelsemöte och en fråga från Salaash.




Hej!

Här kommer protokollet från vårt senaste styrelsemöte. En kort sammanfattning av verksamheten är att vi avvaktar en ny kontakt med en annan advokat. Salaash försöker få tillbaka en del av de pengar som den gamla advokaten fått. Varsamheten från vår sida har då varit avvaktande då vi inte kan göra något utan ny advokat. De som har varit nere i Kenya har försökt att driva projektet vidare men det har varit svårt främst när det gäller advokatfrågan och att behöver ett nytt dokument när det gäller att äga land så som det var tänkt från inrikesministeriet. De som har varit nere i Kenya och träffat Salaash har försökt hjälpa honom med nya uppdrag men det har varit svårt då bilen är i dåligt skick. 

Kalle var i kontakt med Salaash som vill skaffa en ny bil och har fått ett tillfälle att göra det. Det finns två bilar en som kostar 750000 KES (61000 SEK) och en som kostar 900000 KES (75000SEK). Salaash söker nu sponsorer för bilarna. Finns det någon som kan tänka sig att göra det så kontakta Kalle (kalle@thews.se). Är ni intresserade av att göra det så kontakta Kalle så fort det går då erbjudandet för Salaash går ut om cirka 10 dagar.

Styrelsen  

Styrelsemöte 151101

Deltagare: Kalle Thews, Niclas Kullgard, Karin Emilsson. Sofia Strixson, Dawn Davisson.

1. Mötets öppnande.

2. Kalle har fått mail från Salaash och han jagar advokaten. Kalle har pratat med honom men det är väldigt dålig mottagning. Donkeyn är slut och Salaash vill ha sponsring. Vi beslutar om att lägga ut hans mail om önskan om pengar på hemsidan och FB.

3. Vi bestämmer att avvakta med försöka med få in medlemsavgifter för året då vi inte har haft någon specifik verksamhet. 

4. Kalle vill ha hjälp med att formulera ett mail till Salaash. Förslaget är att vi sammanfattar mötet och undrar hur mycket pengar Salaash vill till sponsring för bilen.

5. Vi bestämmer oss för att komma med idéer om vad föreningen kan för inriktning om det inte blir något med tomten. Vi tar det som hemläxa:-)

6. Övriga frågor. Lite allmänt om läget och att det är svårt att hitta kunder för honom.  Niclas tar på sig uppgiften att sammanfatta läget i samband med att vi skriver om Salaash önskan. 


7. Nästa möte 151129, 20:30.

onsdag 21 januari 2015

Välkomna till årsmöte 150214!



Vi börjar det nya året med att bjuda in till vårt andra årsmöte för "the Donkey Memorial". Vi träffas hemma hos Kalle och Linda Thews adress Rastvägen 19 telefonnummer 08-6674944 eller 0707-980739. För er som inte kan komma "live" så går det bra att närvara via Skype. För att anmäla er och få mer information kontakta:
Kalle/Linda Thews, kalle@thews.se eller Niclas/Johanna Kullgard, niclas.kullgard@gmail.com


VÄLKOMNA!